Over ons

Onze missie

Met Growingpaper willen we uw woorden en plannen op een eerlijke, natuurlijke en milieuvriendelijk manier laten ontkiemen en tot bloei en groei laten komen.

Onze visie is 'natuurlijk denken' (en vervolgens doen!). Dat doen we aan de hand van de volgende overtuigingen:

  • De grond moet 'van nature' goed zijn.
  • Zonder water, licht en ruimte geen groei.
  • Neem voldoende tijd en kies het juiste moment.
  • Denk (bio)divers.
  • Zonder aandacht gaat een tuintje woekeren.

Ton en Geert

MAKE VOF is van Ton Keetels (links) en Geert Maas. Geert is het creatieve brein en is altijd op zoek naar vernieuwing. Ton zoekt continu naar (verbetering binnen de) organisatie. MAKE is dus biodivers en baseert zich op vriendschap, kameraadschap, ondernemerschap, duurzaamheid en vertrouwen. "Als het onze vriendschap in de weg staat, dan doen we het niet", stellen beide heren.In 2008 bracht het concept 'Be Aware, Get Better ' de start voor het duurzaam denken van Make. Dit concept won de innovatieprijs en was daarmee al zijn tijd voorruit op het gebied van duurzaam en fairtrade denken en doen. De thema's BE Green, BE Happy, BE Good, BE Fair en BE Pure stonden daarbij centraal, en zijn dat eigenlijk altijd blijven doen. Growingpaper was een van de ideeen uit het totaal concept en is door ons verder ontwikkeld tot deze unieke papiersoort als eerste in Europa. De merknaam Growingpaper is door ons geregistreerd en werken we fulltime aan de verdere ontwikkeling van ons papier. Met ons gedachte goed voor 'Growing people', breidt ons concept verder uit tot een community in Europa. Een community van mensen met de zelfde passie voor eerlijk en duurzaam papier.

Growing People

Growingpaper is een product van Make én vakmensen die de werkwijze en duurzaamheid van Growingpaper een warm hart toedragen.

Bart, Hoessein, Geert, Eva, Netty, Jan (staand v.l.n.r.)
Eddy, Ton, Tjanne (zittend v.l.n.r.)

Make: Jan, Hoessein, Ton en Geert.
Webontwikkeling: Bart  
Vormgeving: Studio Adam: Eva,  Atelier-X:  Eddy 
Tekst en communicatiebureau: Tjanne
Verkoop je kwaliteiten: Netstitch
(klik op namen voor meer informatie over onze hulptroepen)